Arkisto syyskuu 2020

Parempia pihoja: Näin hoidat syyskukkia

Syyskukat, kuten syklaami, krysanteemi ja kanerva, tarvitsevat kastelua ensimmäisiin pakkasiin asti. Kukinta voi jatkua vielä viikkoja sen jälkeen. Havukasvit, kanervat, heinät ja muratti kestävät pakkasta ruskettumatta. Kukkaa muistuttava koristekaali säilyy terhakkana pikkupakkasenkin jälkeen. Pienet koristekaalit sopivat parvekkeelle, isot pihan istutuksiin. Syklaami lakastuu ulkona pakkasyön jälkeen, mutta lasitetulla parvekkeella  se kukoistaa. Voit poistaa huonoksi menneen kasvin istutuksesta ja korvata sen esimerkiksi koristeellisilla kävyillä.

Parempia pihoja: Puutarhaetsivien suosikkikasvit, osa 2/2

TIESITKÖ? Puutarhaetsivillä on nykyään puutarhamyymälä ja verkkokauppa, KH Puutarhakeskus, osoitteessa Kauksaarentie 1, 13800 Katinala. Syksy on parasta istutusaikaa ja muistutuksena, että kevään kukkasipulit istutetaan nyt! Kaupan sipulivalikoimassa niin erikoisia kuin perinteisiä narsisseja, tulppaaneja, krookuksia, sekä muita värikkäitä kevään ensikukkijoita

Parempia pihoja: Puutarhaetsivien suosikkikasvit, osa 1/2

TIESITKÖ? Puutarhaetsivillä on nykyään puutarhamyymälä ja verkkokauppa, KH Puutarhakeskus, osoitteessa Kauksaarentie 1, 13800 Katinala. Syksy on parasta istutusaikaa ja pian taas istutellaan mm aitataimia. Meidän aitataimet tulevat Huhdan Taimitarhalta, joka sijaitsee Hattulassa noin 10 kilometrin päässä meidän kaupasta.