Syksy on loistavaa aikaa suunnittelulle

Muistathan, että syksy on oivallista aikaa tilata pihasuunnittelua. Näin saat heti kevääseen mennessä valmiin pihasuunnitelman ja voit aloittaa pihatyöt heti lumien sulettua. Mikäli teetät piharemontin ulkopuolisella urakoitsijalla, niin otathan huomioon, että viherrakentajien kalenterit täyttyvät usein jo vuoden alussa. Joten jos pohdit piharemontin toteuttamista ensi kesälle niin suosittelemme vahvasti pyytämään suunnitteluapua jo edeltävän syksyn aikana.

Pihaprojektin eteneminen suunnittelusta toteutukseen vaatii aikaa. Tämän kesän ja syksyn aikana valmistuu useampi kohde, joiden suunnittelun olemme aloittaneet jo viime vuoden puolella. Usein projektit vievätkin aikaa useamman vuoden ennen kuin lopullista valmista pihaa päästään ihastelemaan. Autamme mielellämme räätälöimään juuri sinulle sopivan kokonaisuuden. Hinnastoon olemme kuvanneet muutamia pihasuunnitelmakokonaisuuksia.

Meidän toimistomme valttikortti on se, että suunnitelmamme ovat toteuttamiskelpoisia ja työmaapalvelumme takaa sujuvan yhteistyön tilaajan, suunnittelijan ja rakentajien kesken. Autamme myös omatoimirakentajia saavuttamaan unelmiensa pihan. Uskomme, että yhdessä tehden syntyy paras ja laadukkain lopputulos.

Ohessa kuvia juuri valmistuneesta järvenrantakohteestamme, jossa toteutettiin laaja pihan ranta-alueiden peruskunnostus. Suunnittelun lähtökohtina olivat pihan ulkoasun päivitys modernimmaksi ja yhteensopivaksi talon arkkitehtuurin kanssa sekä pihan helppohoitoisuus ja kestävät materiaalivalinnat. Pihan valaistus suunniteltiin yhteistyössä valaistussuunnittelijan kanssa (WhiteNight Oy).